DE WATERKANT HARLINGEN

 Verhuur van  Boten & Waterrecreatie - Beach fun - Stalling

Welkom bij de Waterkant, plezier voor jong en oud

Boot, kano of supboard huren? Dagje relaxen op het strand? Beachvolleybal wedstrijd? Vissen?
Waar ben je aan toe? Een sportief uitje? Of juist een dagje relaxen? In en rondom Harlingen gaat dit bij de Waterkant zeker slagen.
Kom naar de Waterkant in Harlingen en huur één of meerdere van onze waterrecreatie activiteiten.

Wij hebben er altijd één die bij jouw wensen past! Na een uitleg van een van onze medewerkers vaar je zo de Friese wateren op.
De Whaly’s zijn super comfortabel ingericht met stuurconsole, kussenzet en koelbox (welke zelf gevuld kan worden of wij doen dit voor je)
tot 6 personen per boot geniet je zo van een fantastische dag op het water.

De Canadese kano's of supboards zijn geschikt om de kleinere vaartjes op een actieve manier te ontdekken maar zijn ook de ideale manier om Harlingen is van een andere kant te zien. Wil je onze boten, kano's of supboards voor meerdere dagen huren?
Helemaal geen probleem. Je kan deze meenemen naar de plaats van verblijf.

Geen waterrat? Ook dit is geen probleem bij de Waterkant. Via ons hotel Anna Casparii verhuren wij fantastisch mooie E-bikes
met diverse routes door Friesland.Kortom, zin in een geslaagde dag.... dan staan wij voor je klaar.... daar aan de Waterkant!!Huur een boot, kano of supboard en geniet van een
fantastische dag op het water

Er is niks mooiers dan lekker tijdens een zonnige dag op het water te zijn. Reserveer je waterrecreatie online of kom langs aan de Waterkant Uw boot op een veilige droge plek stallen voor de winterperiode?

De Waterkant bied u de perfecte plek aan met goede service en duidelijke afspraken voor stalling van uw boot, camper, caravan enz.


 


Beach area voor jong en oud met leuke activiteiten of om te relaxen

Kom langs op ons gezellige stadsstrand.
Geniet van de leuke activiteiten of relax in de hangmat met lekkere muziek. Sluit de dag af met een stukje vlees op de BBQ of neem deze mee voor onderweg tijdens het varen

 Fantastische routes door Harlingen en de achterliggende Friese wateren voor de boot, kano en supboard

Wij hebben diverse routes voor je klaarliggen van 1 uur tot de hele dag.
heb je speciale wensen? Wij kennen het gebied en kunnen in overleg de wensen in kaart brengen om zo de perfecte route te maken


E-mailen
Bellen
Map